Υλικά:
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια ρύζι
1 φλιτζάνι αρακά κονσέρβας σουρωμένο
2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για όλη την οικογένεια
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους για 6 λεπτά ανακατεύοντας το. Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο, τον αρακά και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη.
Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.