Υλικά:
Για 30 καναπεδάκια
400 γραμμάρια κατίκι δομοκού (1 ½ κεσεδάκι)
4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
½ κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού
250 γραμμάρια σολoμό καπνιστό, σε λεπτές φέτες
30 ταρτάκια έτοιμα
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
Λίγο άνηθο για γαρνιτούρα, κομμένο
Εκτέλεση:
Για ένα πιο εκλεκτό καναπεδάκι μπορούμε να κόψουμε λεπτές φέτες από αυγοτάραχο αντί για καπνιστό σολομό
Ανακατεύουμε το κατίκι και το γιαούρτι με το ξύσμα πολύ καλά. Έπειτα κόβουμε τον σολoμό σε λεπτές λωρίδες μήκους 5 εκ. και φάρδους 2εκ. Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθε ταρτάκι με 1 κουταλιά από το μείγμα τυριού. Τοποθετούμε λίγο σολομό από πάνω και γαρνίρουμε με λεμονάκι και λίγο άνηθο. Σερβίρουμε σε πιατέλα.