Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 κουταλιές του γλυκού λιωμένη μαργαρίνη
2 κουταλιές του γλυκού μαύρη ζάχαρη
1/2 κουτάλι του γλυκού κανέλα
2 μεγάλα ροδάκινα κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
3 κουταλιές του γλυκού φιστίκια Αιγίνης σπασμένα
Εκτέλεση:
Ένα πλούσιο επιδόρπιο για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας
Στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα ανακατεύουμε καλά τη μαργαρίνη με τη μαύρη ζάχαρη και την κανέλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας. Μ’ ένα πινέλο αλείφουμε τα ροδάκινα. Ανάβουμε το μπάρμπεκιου και μόλις ζεσταθεί η σχάρα βάζουμε πάνω τα ροδάκινα από τη μεριά που τα έχουμε κόψει για να κάνουν τις γραμμές με τις ραβδώσεις για περίπου 5 λεπτά.
Τα γυρνάμε με μια σπάτουλα από την άλλη και βάζουμε στην κοιλότητα όπου υπήρχε το κουκούτσι, τη λευκή σοκολάτα και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Τέλος, ραντίζουμε με την υπόλοιπη μαργαρίνη και με το που αρχίζει να λιώνει η σοκολάτα τα σερβίρουμε σε μπολ αφού πρώτα τα πασπαλίσουμε με το φιστίκι.