Υλικά:
Υλικά για 4 άτομαSa
1 αβοκάντο
1 πορτοκάλι
1 μαρούλι
Λίγη ρόκα
1 αγγούρι
1 κουαλιά της σούπας άσπρο ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ενα διαιτητικό γεύμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κρέας ή ψάρι!
Ενα διαιτητικό γεύμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κρέας ή ψάρι!
Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, το στύβουμε και χρησιμοποιούμε 2 κουταλιές της σούπας για τη βινεγκρέτ.
Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το χυμό πορτοκάλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακινούμε καλά σε ένα βαζάκι ώστε να αναμιχθούν τα υλικά.
Τοποθετούμε τα φύλλα του μαρουλιού, το κομμένο αγγούρι και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη βινεγκρέτ πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.