Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κονσέρβα ανανά (χωρίς το ζουμί)
1 φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη
150 γραμμάρια τυρί ricotta
2 κουτάκια φρουτοσαλάτα (κονσέρβα)
1 κουτί φρέσκες φράουλες καθαρισμένες και κομμένες
3 μήλα σε φέτες
2 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση:
Ένα υπέροχο επιδόρπιο με λίγες θερμίδες για όλες τις ώρες
Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ (όχι μεταλλικό) τα κομμάτια ανανά, με τη ζάχαρη και το τυρί ricotta. Προσθέστε τη φρουτοσαλάτα, τις φράουλες, τα μήλα και τα νεκταρίνια.
Καλύψτε και αφήστε στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες.
Tips
Αν δε σας αρέσει η συνταγή με το ricotta μπορείτε να βάλετε γιαούρτι ή σαντιγί (σε αυτή την περίπτωση δε θα έχετε βάλει ζάχαρη).