Υλικά:
1 πατάτα μεγάλη
2 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
50 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες
75 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Υλικά για 1 άτομο.
Εκτέλεση:
Γαλοπούλα με χαμηλά λιπαρά και κασέρι δίνουν ακόμα μεγαλύτερη γεύση στην πατάτα.Μια συνταγή για να φάτε και να χορτάσετε πολύ γρήγορα!
Γαλοπούλα με χαμηλά λιπαρά και κασέρι δίνουν ακόμα μεγαλύτερη γεύση στην πατάτα.Μια συνταγή για να φάτε και να χορτάσετε πολύ γρήγορα!
Πλένουμε την πατάτα.
Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πηρούνι και τη βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί με τη φλούδα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Έτσι, φτιάχνουμε μια σος.
Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.
Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.
Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
χρόνος μαγειρέματος:30 λεπτά