Υλικά:
Για 4-6 άτομα
300 γραμμάρια κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2 γραμμάρια πιπέρι άσπρο
2 γραμμάρια πιπερι κόκκινο
2 γραμμάρια μπαχάρι
2 γραμμάρια κάρδαμο
λίγο βούτυρο
20 γραμμάρια γλυκόζη
Εκτέλεση:
Σπιτικά και ιδιαίτερα σοκολατάκια για τους καλεσμένους σας!
Βράζουμε σε μια κατσαρτόλα την κρέμα γάλακτος με τη γλυκόζη και στη συνέχεια προσθέτουμε τα πιπέρια, το μπαχάρι και το κάρδαμο. Σουρώνουμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε την σοκολάτα. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο.
Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και πλάθουμε τα σοκολατάκια μας όποιο σχήμα θέλουμε.