Υλικά:
1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
100 γραμμάρια ντοματοπελτέ
Ταμπάσκο
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
200 ml λάδι
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Πικάντικη σάλτσα που συνοδεύει ψητά κρέατα και όχι μόνο.
Πικάντικη σάλτσα που συνοδεύει ψητά κρέατα και όχι μόνο.
Ψήνουμε τις πιπεριές για 10 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια καθαρίζουμε τη φλούδα και τους σπόρους και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
Τις χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνουν αλοιφή και έπειτα προσέτουε τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ταμπάσκο και λάδι και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
ΑΒ Click2shop app: Ψωνίστε τώρα online από το κινητό σας