Υλικά:
150 γραμμάρια ροκφόρ
50 γραμμάρια καρυδόψιχα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Άσπρο πιπέρι
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Αλέθουμε τα καρύδια στο μίξερ και παράλληλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα καρύδια και σοτάρουμε για λίγο.
Αλέθουμε τα καρύδια στο μίξερ και παράλληλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα καρύδια και σοτάρουμε για λίγο.
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ που έχουμε κόψει σε κομματάκια, το κονιάκ, λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.