Σάλτσα με ροκφόρ και καρύδια

by sidagi.gr
2,K προβολές

Υλικά:

150 γραμμάρια ροκφόρ

50 γραμμάρια καρυδόψιχα

250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές της σούπας κονιάκ

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Άσπρο πιπέρι

Λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Αλέθουμε τα καρύδια στο μίξερ και παράλληλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε  ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα καρύδια και σοτάρουμε για λίγο.

Αλέθουμε τα καρύδια στο μίξερ και παράλληλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε  ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα καρύδια και σοτάρουμε για λίγο.

 

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το ροκφόρ που έχουμε κόψει σε κομματάκια, το κονιάκ, λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα