935
Υλικά:
1,5 φλιτζάνι ρύζι
1 φλιτζάνι του καφέ φιδέ
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
1 κουταλάκι της σούπας ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι
Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το νερό και τον κύβο.
Αφήνουμε μέχρι να πιει το νερό, στη συνέχεια απομακρύνουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 2 λεπτά.