Πολίτικο ατζέμ πιλάφι

by sidagi.gr
934 προβολές

Υλικά:

1,5 φλιτζάνι ρύζι
1 φλιτζάνι του καφέ φιδέ
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
1 κουταλάκι της σούπας ελαιόλαδο
3 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι

Ζεσταίνουμε το λάδι με το φιδέ σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το νερό και τον κύβο.

 

Αφήνουμε μέχρι να πιει το νερό, στη συνέχεια απομακρύνουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 2 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα