Υλικά:
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια πέννες
200 γραμμάρια φέτα
2 μεγάλες ντομάτες
3 πράσινες πιπεριές
1 μεγάλο αγγούρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
Λίγες ελιές
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Μια διαφορετική ιδέα για την παραδοσιακή σαλάτα
Βράζουμε τις πέννες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τη φέτα και τα ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Προσθέτουμε στο μπολ τις πέννες, τις ελιές και την κάπαρη. Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.