Υλικά:
3 ποτήρια αλεύρι καλαμποκιού
6 ποτήρια χλιαρό νερό
Mισό ποτήρι λάδι
Χυμός από 3 πορτοκάλια
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
1 ποτήρι σταφίδες μαύρες
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κουταλάκι γαρίφαλο τριμμένο
Μισό κουταλάκι κανέλα
λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το καλαμποκάλευρο και το χλιαρό νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά το καλαμποκάλευρο και το χλιαρό νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά.
Όταν το μείγμα πήξει το βάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε λαδώσει και ψήνουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να ροδίσει.