Υλικά:
1 κούπα τυρί παρμεζάνα
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα βούτυρο Κέρκυρας
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε απαλά σε ένα μπολ τα υλικά για να μείνει αφράτη η ζύμη. Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και τη βάζουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.
Ζυμώνουμε απαλά σε ένα μπολ τα υλικά για να μείνει αφράτη η ζύμη. Στη συνέχεια την τυλίγουμε σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και τη βάζουμε για μισή ώρα στην κατάψυξη.
Κόβουμε το μπαστούνι σε φέτες πάχους ενός εκατοστού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά περίπου.