Υλικά:
Αρκετά σκόρδα
Λίγο αλάτι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.
Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.
Αφήνουμε τα σκόρδα σε νερό που βράζει για 10 λεπτά και όταν τα βγάλουμε τα βάζουμε ζεστά σε μια σακούλα και τη δένουμε, αφήνοντας μέχρι να κρυώσουν.
Αφαιρούμε τη φλούδα και βάζουμε τις σκελίδες στο μουλτι μαζί με αλάτι και λίγο λάδι. Πολτοποιούμε και βάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια καλύπτοντας την επιφάνεια με λάδι. Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.