Υλικά:
1 φλιτζάνι τσαγιού ημίλιαστες ντομάτες στο λάδι τους
1 φλιτζάνι τσαγιού σκληρή βαρελίσια φέτα κομμένη σε κύβους
½ φλιτζάνι τσαγιού ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι κομμένες σε φέτες
1 φλιτζάνι τσαγιού μανούρι κομένο σε κύβους
½ φλιτζάνι τσαγιού ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι κομμένες σε φέτες
½ φλιτζάνι τσαγιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι κομμένες σε φέτες
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση:
Αρχικά στραγγίζουμε τις ντομάτες από το λάδι τους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Αρχικά στραγγίζουμε τις ντομάτες από το λάδι τους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Στη συνέχεια τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Στο ίδιο μπολ, βάζουμε τα τυριά και τις ελιές.
Προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη και 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις αναμειχθούν τα υλικά μας, τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο βάζο κλεισμένο αεροστεγώς.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.
Η σάλτσα τρώγεται κρύα μόνο πριν τη σερβίρουμε ανακινούμε ελαφρά το βάζο.