Υλικά:
Τρεις κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ένα φακελάκι ξηρή μαγιά
Δύο κουταλάκια αλάτι
Τέσσερα κουταλάκια ζάχαρη
Τέσσερις κουταλιές λάδι
200 γραμμάρια χλιαρό νερό
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε μία ζύμη απαλή που δεν κολλάει και την κόβουμε σε 12 ίσα μέρη. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα
Φτιάχνουμε μία ζύμη απαλή που δεν κολλάει και την κόβουμε σε 12 ίσα μέρη. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν και τα ανοίγουμε με τα δάχτυλα και με ένα πιρούνι κάνουμε πλάγιες πιρουνιές όχι πολύ βαθιές.
Τις τηγανίζουμε ελαφρά και όταν κρυώσουν μπορούμε να τις καταψύξουμε.