Υλικά:
Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο
Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι
Δύο φύλλα δάφνης
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 7 λεπτά τουλάχιστον. Στη συνέχεια, βρέχουμε μία καθαρή πετσέτα και τη στραγγίζουμε πολύ καλά.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για 7 λεπτά τουλάχιστον. Στη συνέχεια, βρέχουμε μία καθαρή πετσέτα και τη στραγγίζουμε πολύ καλά.
Περνάμε από μέσα τη σάλτσα έτσι ώστε να μείνουν στη πετσέτα τα υπολείμματα από τα αρωματικά βότανα και για να μας διατηρηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βάζουμε σε πλαστικό μπολάκι.