740
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
400 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια
200 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση:
Εύκολη και γρήγορη μους σοκολάτας για όσους νηστεύουν και όχι μόνο!
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό για 10 λεπτά περίπου, κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο τη χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια!
Σερβίρουμε με λικέρ πορτοκάλι!