Υλικά:
Μισό κιλό καρότα
Ένα μήλο
Ένα πορτοκάλι
Ένα λεμόνι
3 γλιτζάνια ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε το μήλο, το κόβουμε σε 4 κομμάτια και βγάζουμε τα κουκούτσια. Τη φλούδα και τα κουκούτσια τα κρατάμε στην άκρη, ενώ το μήλο το τρίβουμε στον τρίφτη
Ξεφλουδίζουμε το μήλο, το κόβουμε σε 4 κομμάτια και βγάζουμε τα κουκούτσια. Τη φλούδα και τα κουκούτσια τα κρατάμε στην άκρη, ενώ το μήλο το τρίβουμε στον τρίφτη
Καθαρίζουμε το πορτοκάλι. Τη φλούδα την κόβουμε σε πολύ λεπτές λουριδίτσες και το πορτοκάλι σε μικρούς κύβους. Σε κατσαρόλα βάζουμε το τριμμένο μήλο, το πορτοκάλι, τη φλούδα του, το νερό και ένα τουλπάνι με τα κουκούτσια και τη φλούδα του μήλου. Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά μέχζρι να μαλακώσουν κάπως. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε και αυτά στον τρίφτη, να βγουν μακρόστενες λεπτές λωρίδες. Στύβουμε το λεμόνι και περιχύνουμε τα καρότα.
Βγάζουμε το τουλπάνι από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το καρότο και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να γίνει η μαρμελάδα.