Σάλτσα λαδιού με κρόκο Κοζάνης

by sidagi.gr
852 προβολές

Υλικά:

Ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο

Χυμός από ένα λεμόνι

Ένα γραμμάριο κρόκος Κοζάνης

Μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο

Βάζουμε τον κρόκο Κοζάνης σε ¼ του φλιτζανιού χλιαρό νερό για 3 λεπτά. Παίρνουμε μία λεκάνη και ρίχνουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, τον διαλυμένο σε χλιαρό νερό κρόκο, το ελαιόλαδο και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.

Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα