Σάλτσα κόκκινου πιπεριού

by sidagi.gr
551 προβολές

Υλικά:

100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Δύο κουταλιές της σούπας κόκκινο πιπέρι χοντροκομμένο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι και τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Ρίχνουμε το αλάτι, το χοντροκομμένο πιπέρι κρατώντας λίγο για το γαρνίρισμα.

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι και τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Ρίχνουμε το αλάτι, το χοντροκομμένο πιπέρι κρατώντας λίγο για το γαρνίρισμα.

Σερβίρετε τη σάλτσα σας σε σαλτσιέρα ρίχνοντας μερικούς κόκκους χοντροκομμένο πιπέρι για γαρνίρισμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα