Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τσένταρ
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη γραβιέρα
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι του γλυκού γούστερ σος
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα ντιπ τυριών για να συνοδέψετε το ορεκτικό σας
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά για τρία λεπτά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε το μείγμα για πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέτουμε στη σάλτσα τη σκόνη μουστάρδα, τη γούστερ σος, τα τυριά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη σάλτσα για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και είναι έτοιμη.
Συνοδέψτε τη σάλτσα με τσίπς ή κριτσίνια καρότου.