Υλικά:
2 λεμόνια
4 κύβοι ή πλακάκια ζάχαρης
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού
1 πορτοκάλι σε φέτες
½ κιλό φράουλες
1 φιάλη χυμό μύλου
Κλωνάρια μέντας
Παγάκια
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λεμόνια και τρίβουμε επάνω τους κύβους ή τα πλακάκια ζάχαρης, για να πάρουμε το οινόπνευμα και το χρώμα από τη φλούδα.
Πλένουμε τα λεμόνια και τρίβουμε επάνω τους κύβους ή τα πλακάκια ζάχαρης, για να πάρουμε το οινόπνευμα και το χρώμα από τη φλούδα.
Στίβουμε το χυμό από τα λεμόνια.
Βάζουμε σε μια κανάτα τα πλακάκια ζάχαρης, το χυμό λεμονιών,το χυμό πορτοκαλιού, τις φέτες πορτοκαλιού,τις φράουλες κομμένες στη μέση, το χυμό
μήλου και μερικά κλωνάρια μέντας.
Σερβίρουμε με παγάκια.