Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό αρνίσιος κιμάς
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
½ φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
4 πάνες
1 φλιτζάνι του τσαγιού ψίχα από ψωμί
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Αλάτι
Πιπέρi
Εκτέλεση:
Ένα πλούσιο πιάτο για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης!
Αρχικά, σε μια λεκάνη πλένουμε πολύ καλά τις πάνες με τις οποίες θα τυλίξουμε το κρέας.
Για να τις καθαρίσουμε, χρησιμοποιούμε νερό, ξύδι και αλάτι.
Κατόπιν τις βάζουμε σε ένα σκεύος για να στραγγίσουν.
Ζυμώνουμε τον κιμά μαζί με το ψωμί, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό και τη κανέλα, τον σκεπάζουμε και τον αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Αμέσως μετά τον βγάζουμε από το ψυγείο και τον πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
Τυλίγουμε τα κομμάτια του κρέατος με τις πάνες και τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 15 με 20 λεπτά.