Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Δύο ντομάτες
Ένα κρεμμύδι
Μία κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
120 γραμμάρια φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τη ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
Κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τη ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι τα λαχανικά να γίνουν ωραία και μαλακά, για περίπου 20 λεπτά.