Υλικά:
Για 4-6 άτομα
400 γραμμάρια κρεμμύδια
400 γραμμάρια πιπεριές
400 γραμμάρια μελιτζάνες
400 γραμμάρια ντομάτες
400 γραμμάρια κολοκύθια
Μία κουταλιά του γλυκού μέλι
Μία σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανός
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες, τις πιπεριές σε μακρόστενα κομμάτια και τις μελιτζάνες σε τετράγωνα κομμάτια.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα κολοκύθια σε ροδέλες, τις πιπεριές σε μακρόστενα κομμάτια και τις μελιτζάνες σε τετράγωνα κομμάτια. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε.
Τηγανίζουμε τις πιπεριές και στη συνέχεια τηγανίζουμε ένα ένα όλα τα λαχανικά μας. Στο τέλος, τα ρίχνουμε όλα μαζί στο τηγάνι και προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο, τον βασιλικό, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
Το βάζουμε σε πήλινο και ρίχνουμε το μέλι. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου δύο ώρες.