Πάστα παντζαριού

by sidagi.gr
0 σχόλιο 7 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο)
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πρέζα πρέζα ζάχαρη
2 – 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι

 

Εκτέλεση:

Απλώστε την πάστα πάνω σε πατατάκια και δώστε άλλη γεύση

Τοποθετήστε το τζίντζερ, το τριμμένο παντζάρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέστε αρκετό ξύδι. Το βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για έως 1 εβδομάδα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα