Υλικά:
Ένα κιλό αλέυρι
750 γραμμάρια βούτυρο
Δύο αβγά
Ένα κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Δύο φακελάκια μαγιά
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι, το μπέικιν παόυντερ και αλάτι και τα ανακατεύουμε. Σε άλλο μπωλ τοποθετούμε το ένα αυγό, το λιωμένο βιτάμ και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι, το μπέικιν παόυντερ και αλάτι και τα ανακατεύουμε. Σε άλλο μπωλ τοποθετούμε το ένα αυγό, το λιωμένο βιτάμ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό, τη μαγιά, που την έχουμε διαλύσει σε μισό φλιτζάνι νερό, και το μείγμα του αλευριού.
Ζυμώνουμε μέχρι να μαλακώσει το μείγμα. Τυλίγουμε τη ζύμη με μια διάφανη μεβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα.