Μανιταρόσουπα βελουτέ

by sidagi.gr
700 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

2 ποτήρια ζωμός κοτόπουλο έτοιμο ή παρασκευάστε τον δικό σας ζωμό κοτόπουλου
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
1/2 φλιτζάνι γάλα κατσικίσιο πλήρες ή αγελαδινό εβαπορέ
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρο
1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

Εκτέλεση:

Λαχταριστή και ζουμερή σούπα για όλες τις ώρες

Μουσκεύουμε τα μανιτάρια σε λίγο χλιαρό νερό για περίπου ένα τέταρτο και ζεσταίνουμε τον ζωμό.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το κόρν φλάουρ, το μαύρο πιπέρι, το κόλιανδρο και το αλάτι.  Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές για περίπου 15 λεπτά.

Προσθέτουμε το γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα