Υλικά:
Για 2-4 άτομα
λίγο αλάτι
240 γραμμάρια κουβερτούρα
1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση:
Γαρνίρετε τα παγωτά σας και ότι άλλο γλυκό επιθυμείτε
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και ρίχνουμε το νερό και λίγο αλάτι στην άκρη του κουταλιού.
Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία σάλτσα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις μας μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα νερό για να την αραιώσουμε και είναι έτοιμη.
Μπορούμε είτε να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως είτε να την φυλάξουμε στο ψυγείο όταν κρυώσει.
Για να την χρησιμοποιήσουμε από το ψυγείο την ζεσταίνουμε ελαφρά.
Συνοδέψτε τη με παγωτό μόκα με κακάο.