Υλικά:
Μία κούπα κέτσαπ
Μισή κούπα ξύδι
Δύο κουταλιές λάδι
Μισή κούπα κρεμμύδι
Δύο κουταλιές τριμμένο σκόρδο
1/4 κουταλάκι κύμινο
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1/4 κούπας σόγια σως
1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη
Δύο κουταλιές γούστερ σως
Εκτέλεση:
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν. Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν. Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.