Σάλτσα μπάρμπεκιου

by sidagi.gr
1,1K προβολές

Υλικά:

Μία κούπα κέτσαπ

Μισή κούπα ξύδι

Δύο κουταλιές λάδι

Μισή κούπα κρεμμύδι

Δύο κουταλιές τριμμένο σκόρδο

1/4 κουταλάκι κύμινο

1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν

1/4 κούπας σόγια σως

1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη

Δύο κουταλιές γούστερ σως

Εκτέλεση:

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν. Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά.

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κύμινο και το καγιέν. Τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα