Πέστο φιστικιού Αιγίνης

by sidagi.gr
594 προβολές

Υλικά:

250 γρ. ανάλατη ψίχα φιστικιού Αιγίνης
1 σκελίδα σκόρδο
Μισό φλιτζάνι λάδι
1 πρέζα αλάτι
Ροζ πιπέρι τριμμένο

Εκτέλεση:

Ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει θαυμάσια με κρεατικά και μακαρονάδες!

Ιδιαίτερη γεύση που ταιριάζει θαυμάσια με κρεατικά και μακαρονάδες!

 

Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολτοποιητή, βάζοντας το λάδι λίγο-λίγο μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος πολτός. Διατηρούμε στο ψυγείο.

Απαιτούμενος χρόνος: 5 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα