Υλικά:
400 γραμμάρια πλιγούρι
Δύο ντομάτες
Ένα ξερό κρεμμύδι
Χυμός από μισό λεμόνι
Μισό ματσάκι μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό και το βάζουμε στο ψυγείο από τη προηγούμενη νύχτα. Σουρώνουμε καλά το πλιγούρι και το κρατάμε στην άκρη.
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό και το βάζουμε στο ψυγείο από τη προηγούμενη νύχτα. Σουρώνουμε καλά το πλιγούρι και το κρατάμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη τομάτα και στύβουμε το λεμόνι. Βάζουμε το πληγούρι σε μία ανάλογη σαλατιέρα, προσθέτουμε τα κόμμένα υλικά μας, το λεμόνι και προσθέτουμε όσο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι θέλουμε.
Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και σερβίρουμε.