Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 ώριμα αχλάδια
150 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
Μισό ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι ρόδι καθαρισμένο
1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολη και γευστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας
Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε το κατσικίσιο τυρί, πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού και σερβίρουμε.