Υλικά:
Για 2 άτομα
1 αβοκάντο ώριμο
300 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
2 καρδιές σέλερι κομμένες σε κύβους
4 καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα
Για τη σώς
4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Χορταστική σαλάτα που δεν πρέπει να λείπει από το τραπέζι σας
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε το κουκούτσι και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη σάρκα του φρούτου.
Ρίχνουμε τις γαρίδες σε νερό που βράζει για 1/2 λεπτό, τις βγάζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε τις γαρίδες, το αβοκάντο, το σέλερι και τα καρύδια. Τα αναμιγνύουμε με το ντρέσινγκ της μαγιονέζας.
Γεμίζουμε τα μισά αβοκάντο με το μείγμα και τα παγώνουμε μέχρι να σερβίρουμε.