Υλικά:
Για 2-4 άτομα
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 ματσάκι σπανάκι καθαρισμένο
1 κουταλιά του γλυκόυ πάστα λιαστής ντομάτας
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 φέτες καρπούζι κομμένο σε κύβους
80 γραμμάρια φέτα θρυμματισένη
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Σ’ ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την πάστα λιαστής ντομάτας με το ξίδι και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά- σιγά το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε τη σάλτσα στο ψυγείο για μια ολόκληρη μέρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Σε ξύλο κοπής κόβουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το καρπούζι σε φέτες. Στη συνέχεια τη μεταφέρουμε σ’ ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε το κουκουνάρι ελαφρά καβουρδισμένο, το σπανάκι, τη σάλτσα ανακατεύουμε ελαφρώς.
Πασπαλίζουμε την φέτα και ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.