Υλικά:
Για 2-4 άτομα
10 λεπτές φέτες καρπούζι κυκλικά κομμένες
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φέτες καρπουζιού σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα καρπούζι. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού. Σερβίρουμε με μανιτάρια τηγανιτά με ούζο.