Caprese με καρπούζι και μοτσαρέλα

by sidagi.gr
508 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

10 λεπτές φέτες καρπούζι κυκλικά κομμένες
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φέτες καρπουζιού σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.

Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα καρπούζι. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού. Σερβίρουμε με μανιτάρια τηγανιτά με ούζο.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα