Υλικά:
400 γραμμάρια ζεστός φρέσκος καφές (έτοιμος)
Μισό λίτρο γάλα
Ένα περικάρπιο βανίλιας
Ένα αστεροειδή γλυκάνισο
Ένα ξυλάκι κανέλας
Δύο σπόρους κάρδαμο
Τέσσερις κουταλιες σιρόπι ινδικής καρύδας
Εκτέλεση:
Βάζουμε στη φωτιά το γάλα μαζί με όλα τα μπαχαρικα για δέκα λεπτά σε σιγανή φωτιά. Προηγουμέως έχουμε σκίσει την βανίλια και έχουμε βγάλει τους σπόρους από μέσα
Βάζουμε στη φωτιά το γάλα μαζί με όλα τα μπαχαρικα για δέκα λεπτά σε σιγανή φωτιά. Προηγουμέως έχουμε σκίσει την βανίλια και έχουμε βγάλει τους σπόρους από μέσα και έχουμε πατήσει ελαφρώς τους σπόρους από το κάρδαμο.
Περνάμε έπειτα το γάλα απο σινουά και το βάζουμε στο ειδικό σκεύος για να κάνουμς αφρόγαλο ή το χτυπάμε με μιξεράκι του φραπέ.
Ανακατεύουμε τον καφέ με το σιρόπι και μοιράζουμε σε 4 μεγάλα ποτήρια ενώ βάζουμε και το αφρόγαλο απο πάνω.