Υλικά:
Για 4-6 άτομα
200 γραμμάρια τυρί τριμμένο τύπου (γκούντα, μοτσαρέλα, τσένταρ, γραβιέρα)
2 φύλλα κλαράκια δενδρολίβανο ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Φτιάξτε τραγάνα τσιπς τυριών με υλικά που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας!
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στη συνέχεια ανακατεύετε το τριμμένο τυρί και το δεντρολίβανο σε ένα μπολ.
Απλώστε σε δύο ταψιά από 1 λαδόκολλα. Με ένα κουταλάκι του γλυκού πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα τυριού και βάλτε το σε απόσταση το ένα από το άλλο, γιατί θα «απλώσουν».
Ισιώστε κάθε τσιπ, να μην σχηματίζει «βουναλάκι», και ψήστε τα για 8-10 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα. Το τυρί θα αρχίσει να κοχλάζει και να σκουρήνει το χρώμα του.
Βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν προτού τα απομακρύνετε προσεκτικά από το χαρτί.
Συνοδέψτε τα με σως μπάρμπεκιου.