Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φύλλο σφολιάτας
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας
170 γραμμάρια φέτες πεπερόνι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο κολατσιό για το γραφείο!
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C και απλώστε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα μεγάλο ταψί.
Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας σε λεπτό φύλλο σε αλευρωμένη επιφάνεια. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη σφολιάτα.
Απλώστε τις φέτες πεπερόνι και το σπανάκι. Στη συνέχεια πασπαλίστε με το τυρί.
Στη συνέχεια τυλίγετε το φύλλο σε ρολό και κόβετε σε λεπτές φέτες 1 εκ. Τοποθετήστε τα στο φύλλο λαδόκολλας και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.