Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

by sidagi.gr
900 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

3 σκελίδες σκόρδο
1 μπαγκέτα ψωμί
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Ρίγανη

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Βάζουμε στο μούλτι τα σκόρδα, το βούτυρο και τη ρίγανη και τα πολτοποιούμε. Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και αλείφουμε με το μείγμα μας. Ψήνουμε στο γκριλ τις φέτες μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα