Υλικά:
300 γραμμάρια λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
4 Μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά της σούπας πικάντικο αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
2 κλωναράκια θυμάρι ψιλοκομμένα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστός μεζές με απλά υλικά για να συνοδέψτε το κρασί σας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 º C.
Πλένουμε καλά τις πατάτες με ένα σφουγγάρι σε τρεχούμενο νερό. Δεν καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και κόβουμε σε κύβους. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά μαζί με το θυμάρι και ανακατεύουμε.
Λαδώστε ένα πυρέξ και ρίξτε τις πατάτες μαζί με τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Στη συνέχεια ψήνετε καλύπτοντας με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα και για άλλη μισή ώρα στους 200 º C μέχρι να κάνει μια απαλή κρούστα το φαγητό μας.