660
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια ελιές μαύρες
20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Μία σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε σε ένα γουδί. Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνουμε στο γουδί και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
Κόβουμε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.