Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα

by sidagi.gr
475 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
6 αυγά χτυπημένα
1/2 κούπα γάλα
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού

Εκτέλεση:

Λαχταριστές μπουκίτστες ομελέτας για όλες τις ώρες

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C στο αερόθερμο. Τοποθετείτε 12 χάρτινα φορμάκια  σε φόρμα με 12 θέσεις cupcakes. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια βάζετε από 2 κουταλιές του γλυκού με το μείγμα από τα σπαράγγια στις 12 θέσεις για cupcakes.

Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά μαζί με το γάλα και το πέστο πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. ΄Έπειτα συμπληρώνετε με την ομελέτα πάνω από τα σπαράγγια και βάζετε ψήσιμο για 15 – 20 λεπτά. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα