Υλικά:
Για 2-4 άτομα
Για τη μαρινάδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Ξύσμα λάιμ, περίπου 1/2 λάιμ ανά λίβρα
1 κουταλιά της σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1 κιλό γαρίδες μικρές
Για την σάλτσα
1/4 φλιτζάνι μέλι
χυμό από 1 1/2 λάιμ
2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λάιμ
Τσίλι σως
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και ευκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ. Προσθέστε τις γαρίδες και βάζετε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
Ζεσταίνετε σε μέτρια θερμοκρασία ένα τηγάνι με γκριλ. Ρίχνετε τις γαρίδες και μαγειρεύετε για περίπου 1 1/2 με 2 λεπτά και από τις δυο μεριές.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί εκτός από τη τσίλι σως. Στη συνέχεια ενώνετε την σάλατσα με τις γαρίδες και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε με τσίλι σως.