Υλικά:
Για 2 άτομα
4 μεγάλα ασπράδια αυγών
2 κουταλιές τυρί τριμμένο με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλάκια του γλυκού γάλα με χαμηλά λιπαρά
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
Εκτέλεση:
Ένας πιο υγιεινός τρόπος για να μαγειρέψετε την αγαπημένη σας ομελέτα χωρίς περιττές θερμίδες
Χτυπάμε τα ασπράδια, τυρί, γάλα, αλάτι, πιπέρι και σε ένα μέτριο μπολ μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι λιώσει.
Προσθέστε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε συνεχώς με μια λαστιχένια σπάτουλα, κινείται γύρω από τα αυγά στο τηγάνι μέχρι να ψηθεί ομοιόμορφα η ομελέτα, περίπου 2 έως 3 λεπτά.