Υλικά:
Για 2-4
1 μπαγκέτα
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας πικάντικη πάστα τσίλι
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάστα τσίλι
2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο
1 βούτυρο στικ μαλακό
Εκτέλεση:
Λαχταριστά ψωμάκια με έντονη γεύση για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μαζί. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο μαζί με την πάστα τσίλι και τα ψιλοκομμένα λαχανικά, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πηχτός χυλός. Βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά να κάτσει λίγο το μείγμα. Στην συνέχεια κόβουμε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες 2 εκ.
Αλείφουμε το μείγμα πάνω από κάθε ψωμάκι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά ή στους 180 για 25 λεπτά.
Πηγή : visualrecipes.com