Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 φέτες ψωμί τοστ ολικής αλέσεως
1 μήλο
κανέλα
μέλι
τριμμένη φρυγανιά
άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Μέλι , καρύδια για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ένα εύκολο γλυκάκι για να συνοδέψετε τον αγαπημένο σας καφέ
Σε ξύλο κοπής κόβετε το μήλο σε λεπτές φέτες αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει.
Βάζετε τις φέτες του μήλου μαζί με την τριμμένη φρυγανιά σε ένα σακουλάκι και ανακατεύετε καλά μέχρι να κολλήσει η φρυγανιά σε όλες τις φέτες.
Τοποθετείτε μήλο, κανέλα και μέλι σε δυο στρώσεις για το κάθε τοστ.
Ψήνετε στην τοστιέρα για δέκα λεπτά το πολύ ή μέχρι να μαλακώσει το μήλο.
Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη ή μέλι και καρύδια.
Συνοδέψτε το με γαλλικό καφέ με βερμούτ.