Υλικά:
Για 4-6 άτομα
4 φλιτζάνια αλεύρι κίτρινο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φακελάκι μαγιά ξερή
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Φτιάξτε παραδοσιακά παξιμάδια για όλη την οικογένεια
Ανακατεύουμε καλά το αλεύρι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι, ένα φακελάκι μαγιά και ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό και ζυμώνουμε.
Αφήνουμε τη ζύμη για 1-2 ώρες σκεπασμένη με μεμβράνη για να φουσκώσει. Πλάθουμε σε σχήμα φραντζόλας και χαράζουμε σε φέτες.
Ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου και μόλις κρυώσει, κόβουμε σε φέτες.