Χυλοπίτες με λουκάνικα και πιπεριές

by sidagi.gr
761 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 πακέτο χυλοπίτες
3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
1 τριμμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση:

Λαχταριστό, παραδοσιακό πιάτο

Τηγανίζουμε τα λουκάνικα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκιαμ τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τα λουκάνικα με τη σάλσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.

Αφήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνουμε και τις χυλοπίτες και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς. Ανακατεύουμε και μόλις είανι έτοιμο πασπαλίζουμε με τυρί.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα